Posted by: Igor Prisac | November 3, 2007

Arnold Schwarzenegger, un guvernator pentru imoralitate

Pe data de 1 noiembrie 2007, guvernatorul statului California, Arnold Schwazenegger, a semnat patru proiecte de lege care vor avea un efect teribil asupra moralităţii şi spiritualităţii din SUA. Primele două proiecte – Bill SB777 şi AB 394 – vor obliga şcolile publice din statul California de a se preda într-un context al “culturii homosexuale”. Spre exemplu Bill SB777, care deja a fost semnat, şi va intra în vigoare la 1 ianuarie 2008, prevede de a schimba obligatoriu:

– cărţile şi manualele, care spun ceva despre căsătorie, ca şi o unire doar între un bărbat şi o femeie;

– cărţile şi manualele, care afirmă, că oamenii au sex masculin sau feminin, ci nu ceva de mijloc;

– cărţile şi manualele, în care nu se aminteşte despre oamenii care îşi schimbă genul, bisexuali sau homosexuali, în trăirea lor;

– învățătura sexuală, care nu învaţă despre injectări hormonale şi schimbarea sexului;

– Regele şi Regina balului de absolvire, care pînă la semnarea acestui document erau doar un băiat şi o fată;

– WC-urile pentru băieţi şi fete (băiatul care se simte fată, va avea dreptul să folosească WC-ul şi camera pentru schimbul de haine pentru fete, şi invers);

Aceste legi noi au efect asupra copiilor de la grădiniţă de la vîrsta de 5 ani pînă la clasa a 12.

Guvernarea democrată şi guvernatorul Arnold Schwarzenegger prin această decizie vor daună şi strica morală printre copii chiar de la vîrsta de 5 ani şi pînă la formarea personalităţii lor. Este o decizie, pe de-a dreptul diabolică fără precedent şi fără proporţii.

Avînd în vedere că deja aceste legi au trecut toată procedura de aprobare pentru a intra în vigoare chiar de la 1 ianuarie 2008, cei care mai sunt creştini cu adevărat, au rămas într-o dilemă fără precedent. Este prea tîrziu pentru ei de a opri efectele acestor legi diabolice. Potrivit unor opinii a creştinilor din California, unica soluţie pentru a salva copiii lor de acest pericol al stricăciunii morale, este de a retrage cît mai curînd copiii lor din şcolile publice şi de ai transfera la şcolii private care-i va costa 50$ pe zi. Este foarte scump, de aceea o soluţie mai optimă ar fi, potrivit acestor opinii, de a face scolarizarea la domiciliu, sau de a crea un cerc şcolar la mai multe domicilii din apropiere. Aceasta nu este altceva decît o plată pentru indiferență, deoarece creştinii din California sau trezit prea tîrziu, şi unica soluţie pentru copiii lor este de a plăti un preţ financiar şi moral enorm de mare, pentru ca au fost indiferenţi cînd era posibil de făcut ceva.

Noi, creştinii din Republica Moldova, mai avem încă mari şanse de a nu permite asemenea legi diabolice în ţara noastră, şi să plătim aşa de scump cum vor plăti creştinii din California. Ştim cu toţii cum aceşti oameni imorali de tot, prin organizaţia Genderdoc-M, încearcă prin toate metodele să se aprobe o lege a antidiscriminării care să dea nişte facilităţi şi privelegii foarte mari în dauna celor care promevează moralitatea şi familia.

Deci, să nu stăm indiferenţi faţă de ţara noastră şi legile care se aprobă pe acest teritoriu, ca să nu plătim şi noi aşa de scump, cum plătesc acei creştini care îl au ca guvernator pe acela pe care cîndva l-au agreat, Arnold Schwarzenegger.

Advertisements

Responses

  1. Este groaznic ceea ce s-a intimplat in California si cum guvernatorul a cedat. El a stat tare pana acum, dar acum a cedat. Mai bine era pentru el daca ceda la pozitie decat la principii.

    Autorul articolului are perfecta dreptate ca trebuie sa facem pe oameni constienti de pericolul care vine peste tara noastra si sa insistam la autoritati sa opreasca acest rau. Acum, imoralii cauta prin toate mijloacele posibile sa ne impuna o asa numita lege nediscriminare prin care ne voi impune apoi sa acceptam toate uraciunile, asa cum se face acum in California.

  2. […] invit să citiţi articolul publicat pe blogul personal al lui Igor Prisac ca să îneţegeţi mai bine unde vor să ne aducă […]

  3. Da, cu adevarat aceasta este o lectie buna pentru noi! Antidiscriminare, toleranta fata de “minoritatile sexule” si iata unde ajungem. Dumnezeu sa ne ajute sa ne facem bine partea noastra!

  4. […] faţă de avort şi ce consecinţe ai cei ce tolerează astfel de fapte. Au fost aduse exemplu guvernatorului statului California, care tolerează homosexualismul. Au fost aduse exemplu celor ce tolerează divorţurile, dar şi […]

  5. Couldn’t imagine how would a better writer of skill would write.

  6. Igor sper că nu te superi dar , am preluat acest articol pe blogul meu . Desugur că am menţionat sursa . L-am preluat deoarece prezintă adevăruri şocante .

  7. […] că un conducător imoral va promova legi imorale , cum este cazul lui Arnold Schwarzenegger (vezu articolul lui Igor Prisac). Deşi el , alesul local , va dori să dea  o impresie de om educat , faptele lui vor demonstra […]

  8. […] conştientă că un preşedinte imoral va promova legi imorale. Exact cum a fost în cazul lui Arnold Schwarzenegger, care a intervenit cu nişte schimbări ce contravin bunului simţ , precum: “- Cărţile şi […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: